Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

MUHARREM İNCE:”SEÇİM YARDIMI YAPILMASIN”

20/03/2022 22:29
Kategori: SİYASET
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Beyoğlu ilçe binasını da hizmete açtı. Ekonomi ve gıda konusuna değinen İnce “Derin bir ekonomik kriz var mı? Var. Dolar 15 lira, mazot 20 liranın üstünde. Böyle bir ortamda trilyonlarca lira siyasi partilere seçim yardımı olarak verilecek. Bu sefer siyasi partilere seçim yardımı yapılmasın. O paralar fakir fukaraya verilsin ” sözlerini söyledi.

İnce, “Ne yapacağız? Devlete olan güveni yeniden kuracağız. Bizim iktidarımızda Merkez Bankası’na güvenilecek. Merkez Bankası bağımsız olacak. Merkez Bankası başkanı Cumhurbaşkanından talimat almayacak. Bizim iktidarımızda TÜİK’in verilerine herkes güvenecek. Dünyada Türkiye kadar Merkez Bankası başkanı değiştiren ikinci bir ülke yok. Bunu kurumsal hala getireceğiz. Bağımsız bir yargı oluşturacağız. Bu yargı düzenini kurmadan olmaz” dedi.

“LİDERLER AÇIKOTURUMU” ÇAĞRISI…

İnce, “Siyasi parti genel başkanları televizyonlara çıkacak. Nasıl Ecevit, Demirel, Erbakan, Türkeş, Mesut Yılmaz hep çıktılar, tartıştılar. Tekrar Bağcılardan sesleniyorum: Hodri meydan. Hangi televizyon kanalı isterse ben buradayım” dedi.

İnce, “2021’de Türkiye yüzde 11 büyüdü ama tarım 2,2 küçüldü. Bunu hemen büyütmemiz lazım. Bunu büyütmezsek, yarın aç kalacaksın demektir. Su sorununu çözmezsek, kuraklıkla birlikte 5 sene sonra ciddi problemler olacak. Bir başka problem, deprem. Önlem almak lazım. Bizim derdimiz seçim değil. Memleketimiz, çocuklarımız, geleceğimiz. Onun için proje üretiyoruz. Aslında bakarsanız, bu iktidar bu muhalefetten, bu muhalefet de bu iktidardan çok memnun. Bir tanesi çıkıp da ‘Erdoğan Cumhurbaşkanı benim, seni oradan ben indireceğim diyemiyor’” şeklinde konuştu.

Etiketler: ManşetMEMLEKET PARTİSİMUHARREM İNCE
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖZEL HABER

ŞOFÖRÜNDEN 30 AĞUSTOS’TA ARACINA ASTIĞI BAYRAĞI KALDIRMASINI İSTEYEN TURİZM FİRMASI YANDAŞ ÇIKTI

1 Eylül 2024
KÖŞE YAZILARI

“SERİM” SERİM SERİLDİK, GERİM GERİM GERİLDİK

12 Şubat 2025
ÖZEL HABER

TARİKATA YAKIN OL,SEVGİ İLE ARSA TAHSİSİ YAPILSIN

10 Aralık 2020
KÖŞE YAZILARI

DİP DALGA HAREKETİ GÖÇ POLİTİKASI MANİFESTOSU:”ÜLKEMİZ YENİDEN “BİZİM” OLACAK”

7 Ağustos 2025
GÜNDEM

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA “KONYALI” YAPILANMASI GÜÇLENİYOR

11 Mart 2021
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Manlift Kiralama
  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.