Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

BURSA’DA CHP’Lİ NİLÜFER BELEDİYESİ’NDE MAAŞLAR EKSİK YATTI

15/04/2024 21:47
Kategori: EKONOMİ, GÜNDEM
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

Bursa’da CHP’li Nilüfer Belediyesi’nde çalışanlar bugün hesaplarına yatan maaşı görünce şaşkına döndü. Birçok çalışan bayramdan önce maaşların yatmasını beklerken bugün hesaplarına yatan maaş ise alacaklarının yarısından daha az bir miktara tekabül etti.

Bu ay, birçok çalışan, normal maaşlarının yarısından azını alırken, bu durum çalışanlar arasında endişeye neden oldu.

Maaşların eksik ödenmesi, çalışanların mali durumunu olumsuz etkilerken, geçim sıkıntısı yaşayan çalışanlar ay sonunu nasıl getireceklelerini düşünüyor. Bazı çalışanların, faturalarını ödemekte zorlanacağı ifade edilirken, birçok çalışanın ise temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekeceği tahmin ediliyor.

sol.org.tr’nin özel haberine göre; her ayın 15’inde hesaplarına para yattığını ifade eden belediye çalışanları bu sabah hesaplarına sadece 14 bin 97 liranın yattığını fark etti. Daha önce benzer sorunlarla karşılaşmadıklarını belirten çalışanlar bu sorunun, yerel seçimlerin hemen ardından yaşanmasını endişe verici olarak yorumluyor. Belediye yetkilileri konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmadı.

Nilüfer Belediyesi’nin mali durumu ve çalışanların maaş alma sorunuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı için, sorunun çözümü konusunda belirsizlik devam ediyor. Bu durum, çalışanların geleceği ve maddi güvencesi konusunda kaygıların artmasına neden olurken, yerel yönetime dair de süreci yönetememe yorumlarına neden oluyor.

Bayramdan önce maaşlarının yatmasını beklerken bu sabaha eksik maaşla uyanan belediye çalışanları, aynı zamanda diğer verilerin de kaygılarını arttırdığını belirtiyor. İlk gözden çıkartılanların sözleşmeli belediye işçileri olduğunu söyleyen işçiler aynı zamanda belediyede akaryakıt sıkıntısından dolayı bazı binek araçların da çalıştırılmadığı ve ilgili firmanın yakıt vermediğini ifade ediyor.

Yaşanan sorun için bilinen tüm örneklerde muhataplarının sözleşmeli personel olması da “ilk gözden çıkarılanlar sözleşmeliler mi?” yorumlarına sebep oldu.

Nilüfer Belediyesi çalışanları belediyeden açıklama beklerken, yaşadıkları mağduriyetin de bir an önce çözülmesini talep ediyor.

Etiketler: BURSAchpİŞÇİ MAAŞLARIManşetNİLÜFER BELEDİYESİ
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖZEL HABER

ŞOFÖRÜNDEN 30 AĞUSTOS’TA ARACINA ASTIĞI BAYRAĞI KALDIRMASINI İSTEYEN TURİZM FİRMASI YANDAŞ ÇIKTI

1 Eylül 2024
KÖŞE YAZILARI

AKP’NİN SESSİZ VE “DERİN KLİĞİNİN” BEYNİ: CİHANNÜMA DERNEĞİ

22 Aralık 2023
ÖZEL HABER

TARİKATA YAKIN OL,SEVGİ İLE ARSA TAHSİSİ YAPILSIN

10 Aralık 2020
ÖZEL HABER

CHP MALTEPE’DE KRİTİK PM ÖNCESİNDE “MAFYA İLE İSMİ ANILAN ADAY İSTEMİYORUZ” KRİZİ

26 Ocak 2024
ÖZEL HABER

KİM BU ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ?-DOSYA HABER

28 Mayıs 2020
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.