Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

İŞTE BORAJET DAVASINDA İSMİ GEÇEN GAZETECİLER

23/06/2021 15:57
Kategori: GÜNDEM
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

BoraJet Havayolları’nın eski sahibi olan ve bu havayolu şirketini Sezgin Baran Korkmaz’a ait SBK Holding’e sattıktan sonra Korkmaz ile büyük bir hukuk mücadelesi başlatan ABD’de yaşayan iş adamı Yalın Ayaslı’nın ismi Sezgin Baran Korkmaz iddianamesinde de geçiyordu.

Yalçın Ayaslı,Sezgin Baran Korkmaz hakkında şikayetçi olarak bazı gazetecilerin de Korkmaz’dan para aldıklarını iddia etti.

Sahibi olduğu BoraJet’e Sezgin Baran Korkmaz tarafından yasadışı yollar ile “Çöküldüğü” iddiası ile Korkmaz ile davalık olan Ayaslı,kendisini FETÖ’cülükle suçlayan bazı gazetecilerle ilgili de suç duyurusunda bulundu. Bu gazetecilerin Sezgin Baran Korkmaz’dan para aldığını ve bu suçlama yoluyla hava yolu şirketine el konulduğunu öne sürdü.

Dünya gazetesi yazarı Zeynep Gürcanlı, TELE1’e yaptığı açıklamada Ayaslı’nın bazı gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu doğruladı.

Gürcanlı, katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Borajet’in eski sahibi Yalçın Ayaslı 127 sayfalık şikayet dilekçesi verdi. Bülent Başköy, Ergün Diler, Ersin Ramoğlu, Mahmut Övür ve Soner Yalçın’ın da ismi bu dilekçede yer alıyor. Bu isimlerin Sezgin Baran Korkmaz’a alet olduğu iddia ediliyor. Şikayet dilekçesinde (Borajet’in) satıştan önce başlayan bir süreç olduğunu söylüyor. Aleyhinde haberler yapıldığını ileri sürüyor. Ayaslı şikayet dilekçesinde karalama kampanyası yapıldığını ve bunun da 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası yapıldığını söyledi.”

TELE 1’de yayınlanan haberde “Zeynep Gürcanlı’nın ifade ettiği konular ve söz konusu gazeteciler Borajet’in eski sahibi Yalçın Ayasalı’nın şikayet dilekçesinde geçtiğini TELE 1’in olarak ulaştığımız belgeler de doğruluyor…” ifadelerine yer verildi ve haklarında suçlamalarda bulunulan gazeteciler hakkındaki şikayetlerin iddia aşamasında olduğuna vurgu yapıldı.

_______________________________________________________________________________________________

BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞE DESTEK OLMAK İÇİN;

“Sizler için kimseye diyet borcu olmadan, bağımsız ve özgür şekilde bugüne kadar yaptığımız gazeteciliği daha güçlü biçimde sürdürebilmemiz için siz de destek olmak isterseniz; aşağıdaki linkten PDF formatında yayınlanan, Türkiye’nin tamamen dijital olarak yayın yapan tek özel ve dosya haber dergisi KRİPTEKS E-DERGİYE yıllık abone olabilir, DİJİTAL KİTAPLARIMIZDAN (e-kitap) satın alabilir, yahut Youtube kanalımıza abone olup KATIL butonundan kendi  belirlediğiniz miktardaki desteklerinizle bağımsız gazetecilik mücadelemize destek olabilirsiniz...”

DİJİTAL BOOK STORE SANAL KİTABEVİ:

https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=dijitalbookstore&sid=d2FqS25GbkNlRDh0dW5ucjBfLTFfIF8g

YOUTUBE KANALI LİNKİ:

https://www.youtube.com/channel/UCPGcaaw3vhHiBv9XL0hVG0w

KRİPTEKS E-DERGİ YILLIK ABONELİK LİNKİ:

https://shopier.com/1354512

 

Etiketler: BORAJETERGÜN DİLERERSİN RAMOĞLUMAHMUT ÖVÜRManşetSEZGİN BARAN KORKMAZSONER YALÇINYALÇIN AYASLI
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖZEL HABER

CHP MALTEPE’DE KRİTİK PM ÖNCESİNDE “MAFYA İLE İSMİ ANILAN ADAY İSTEMİYORUZ” KRİZİ

26 Ocak 2024
ÖZEL HABER

ANKARA KULİSLERİNDE SON İDDİA: “SIRA ÇANKAYA BELEDİYESİ’NDE”

20 Ocak 2025
KÖŞE YAZILARI

AKP’NİN SESSİZ VE “DERİN KLİĞİNİN” BEYNİ: CİHANNÜMA DERNEĞİ

22 Aralık 2023
MEDYA

ÇAKICI VE HACISÜLEYMANOĞLU AİLELERİ ARASINDA TEHDİTLER HAVADA UÇUŞTU

1 Ocak 1970
GÜNDEM

İlaç skandalında son perde: Eski AKP’li vekil için yeni iddialar

5 Ocak 2023
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.