Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

Bir valilikten daha AKP propagandası

19/01/2023 18:09
Kategori: SİYASET
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’da vereceği miting öncesi, Bursa Valiliği tarafından yayınlanan genelgeyle il sınırları içinde görev yapan tüm memurların katılımı zorunlu tutuldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingine katılımın Bursa Valiliği’nin ‘talimatı’ ile tüm memurlara zorunlu tutuldu.

Valilikçe yayınlanan genelge şöyle:

CHP’DEN TEPKİ
CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, söz konusu uygulamaya tepki gösterdi.

Bursa Muhalif’te katıldığı programda konunun gündeme gelmesi üzerine açıklamalarda bulunan Özkan, Bursa Valiliği’nce tüm kamu kuruluşlarına gönderilen genelgeye işaret ederek, “AKP Genel Başkanı geliyor, fakat Vali diyor ki, ‘AKP Genel Başkanı geliyor, sayın Tapu Kadastro’da çalışan benim memurum, sen de git AKP Genel Başkanı’nı alkışla.’ Cumhurbaşkanı olarak geliyorsanız, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarını kullanıyorsanız saygımız sonsuz. Ama siz açılışa, siyasi bir söylem için geliyorsunuz, siyasi bir eylem için geliyorsunuz, siyasi miting yapacaksınız. Buna saygı gösteremeyiz tabii” şeklinde konuştu.

“LALE DEVRİ BİTMEZ ZANNEDİLMESİN”
CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Yani bu siyasetin yüz karası olan bir şey, bunu kim savunuyorsa oturalım beraber tartışalım. Halk vicdanında nasıl bunu savunacaklar bilemiyorum. Yani bakın aşağıda tüm kamu kurum ve kuruluşlarına diyor, açılış törenine gerekli katılım sağlanması, yani emirdir normalde, üstünde Bursa Valiliği yazıyor. Yani Tapu Kadastrodaki memura bunu gönderiyorsunuz, mitinge gel diyorsunuz, yani bunun izah edilebilir bir yanı yok ki. Çok kısa bir süre kaldı. İktidara geldiğimiz zaman asla buna müsaade etmeyiz.

Bunun hesabı da sorulur, bu böyle kalmaz. Yani devletin her kuruşunun hesabı sorulur, devletin hesabında tutuluyor. Kimse merak etmesin. Yani zannetmesinler ki bugünler hep böyle gidecek, hep böyle lale devri olacak, hep böyle lale bahçelerinde yaşayacaklar. İnsanlar bunu görüyor. Metroların bedava kullandırılması, araçların bedava kullandırılması, bütün belediye personelinin istisnasız veya kamu görevlilerinin yani valilikten, kaymakamlıktan tutun belediyelere kadar. Genelde yayınlamışlar, valilik emir yayınlamış, savunulur bir tarafı yok. Bu terk edilmesi gereken, üçüncü dünya ülkelerinin, demokrasinin böyle üçüncü lig değil, beşinci altıncı ligde olduğu, diplerde olduğu, demokrasinin d’sinin bile olmadığı ülkelerde olan bir şeydir bu.”

NE OLMUŞTU?

Muğla Valiliği’nin “Muğla aşkı içimizde hiç bitmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan” ifadesiyle AKP mitingine ait bir videoyu paylaşmıştı.

Etiketler: Lale devriManşetMuğla ValiliğiRecep Tayyip ErdoğanTurgut Özkan
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Polis intiharları normalin dört katı!

24 Kasım 2022
GÜNDEM

ŞERİATÇI VAKFIN KURUCUSU ŞİMDİ DE ÜNİVERSİTE AÇIYOR

1 Ocak 1970
ÖZEL HABER

TARİKATA YAKIN OL,SEVGİ İLE ARSA TAHSİSİ YAPILSIN

10 Aralık 2020
ÖZEL HABER

İŞTE İBB’NİN “BALLI” BÜROKRATLARI/YAZI DİZİSİ:BÖLÜM-1

5 Ocak 2025
MEDYA

A HABER VE NTV’DEN EMEK HIRSIZLIĞI

11 Ekim 2020
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • ANALİZ
  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Ankara kiralık eklemli
  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.