Macron Cuma günü yapılan ve tamamının bugün yayımlanacağı mülakatta “Yaptırımlar tek başına yeterli değil ama bir paketin parçası” diye konuştu.
Macron Kırım’ın 2014’te Rusya ile birleşmesini ise Batı’nın Rusya’ya karşı “naif yaklaşımının başarısızlığı” diye niteledi.
Fransa Cumhurbaşkanı, “Kırmızı çizgileri tanımladığımızda, inandırıcı olmayı ve başkalarının bu kırmızı çizgilere uymasını sağlamalıyız” diye konuştu.
Macron’un bu açıklamaları ABD’nin Rusya’ya karşı yeni yaptırımlar açıklamasının ve Batılı emperyalist ülkelerin Ukrayna üzerinden Karadeniz’deki gerilimi tırmandırmalarının ardından geldi.
KAYNAK: SOL.ORG
________________________________________________________________________________________________
BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞE DESTEK OLMAK İÇİN;
“Sizler için kimseye diyet borcu olmadan, bağımsız ve özgür şekilde bugüne kadar yaptığımız gazeteciliği daha güçlü biçimde sürdürebilmemiz için siz de destek olmak isterseniz; aşağıdaki linkten PDF formatında yayınlanan, Türkiye’nin tamamen dijital olarak yayın yapan tek özel ve dosya haber dergisi KRİPTEKS E-DERGİYE yıllık abone olabilir, DİJİTAL KİTAPLARIMIZDAN (e-kitap) satın alabilir, yahut Youtube kanalımıza abone olup KATIL butonundan kendi belirlediğiniz miktardaki desteklerinizle bağımsız gazetecilik mücadelemize destek olabilirsiniz...”
DİJİTAL BOOK STORE SANAL KİTABEVİ:
YOUTUBE KANALI LİNKİ:
https://www.youtube.com/channel/UCPGcaaw3vhHiBv9XL0hVG0w
HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!