Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

PTT’DEN TEPKİ ÇEKEN “GÖREV” GENELGESİ

19/02/2023 09:39
Kategori: GÜNDEM
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş
Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma çalışmaları sürerken PTT Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Osmaniye illerindeki PTT çalışanlarının 1 Mart’tan itibaren görev başına geçmesine ilişkin genelge hazırladı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, PTT Genel Müdürü Hakan Gültekin ve Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok imzasıyla deprem bölgesine gönderilen genelgede, “Hizmetlerimizin bölgede bulunan Mobil PTT işyerleri aracılığıyla yürütülmesi uygun görülmüştür” denildi.

Yazıya göre depremin en yıkıcı olduğu Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Osmaniye illerinde PTT çalışanları 1 Mart’a kadar idari izinli sayılacak ancak bu tarihten sonra görev başına geçmesi gerekecek.

Depremzede PTT çalışanları ise duruma tepki gösterdi. Bir PTT emekçisi, “Birçok arkadaşımız öldü, ailemiz hâlâ yıkılan evlerimizin enkazı altında, şimdi bizden çalışmamız bekleniyor” dedi.

6 İLDE BU KADAR ‘İZİN’ BİLE YOK

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de karara tepki göstererek “Deprem bölgesindeyim. Her tarafı gördüm. Çoğu PTT binası kullanılamaz halde. Deprem bölgelerine de ayrımcılık yapılmış. Beş il 1 Mart’a kadar idari izinli sayılırken diğer altı ile bu izin verilmemiş. PTT hizmet vermek zorunda ama emekçileri gözetmiyorlar. Deprem bölgesinde zarar gören, kayıpları olan, evini kaybeden emekçileri sıkıştıracaklarına yeni personel almaları gerekiyor. Mobil birimlerin kurulumu tamamlanmış değil. Düzeltilen bina daha yok, konteyner yok, sokakta kalan bu insanlara gel çalış demek abes. Pek çok yer yıkıldı, posta hizmetlerini götürmek de çok mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Etiketler: DEPREMGENELGEManşetPTT
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

DOĞA KOLEJİ’NİN 1.6 MİLYAR TL2LİK BORCU HALKA KALDI!

16 Mayıs 2021
ÖZEL HABER

İŞTE İBB’NİN “BALLI” BÜROKRATLARI/YAZI DİZİSİ:BÖLÜM-1

5 Ocak 2025
ÖZEL HABER

MEDİPOL İMPARATORLUĞU

19 Kasım 2020
ÖZEL HABER

TARİKATA YAKIN OL,SEVGİ İLE ARSA TAHSİSİ YAPILSIN

10 Aralık 2020
GÜNDEM

“5’Lİ ÇETE” BİRBİRİNE GİRDİ,SAVAŞI CENGİZ HOLDİNG KAZANDI

11 Mayıs 2021
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.