Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

ZAFER PARTİSİ’NDE GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA İHRAÇ YOLU

20/09/2021 13:41
Kategori: GÜNDEM
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

 width=

Zafer Partisi Tarım Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Melda Döne Çelik’in, ikamet ettiği Hatay-Reyhanlı’da Suriyeliler tarafından saldırıya uğradığı iddia edilmişti. Ancak Zafer Partisi heyetinin incelemeleri sonucunda beyanlarının doğru olmadığı ortaya çıkan Çelik, kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Zafer Partisi Tarım Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Melda Döne Çelik’in, ikamet ettiği Hatay-Reyhanlı’da Suriyeliler tarafından saldırıya uğradığı öne sürülmüştü.

Ancak Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk başkanlığındaki heyetin incelemeleri sonucunda olayın Çelik’in aktardığı gibi olmadığı anlaşıldı.

Zafer Partisi’nden yapılan basın açıklamasında Melda Döne Çelik’in, kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği belirtildi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

“17 Eylül 2021 tarihinde, Zafer Partisi Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne ÇELİK, Hatay/Reyhanlı’da Suriyelilerin saldırısına uğradığını ileri sürmüştür.

Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail KONCUK, Mahalli İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cezmi POLAT, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet CEYLAN ve Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Burak MENGÜ Hatay’a giderek hem geçmiş olsun dileklerini iletmiş hem de konuyu yerinde incelemişlerdir.

Zafer Partisi Başkanlık Divan’ı üyelerinin kurduğu heyetin yaptığı Hatay/Reyhanlı ziyareti ve incelemesi sonucu olayın aktarıldığı gibi olmadığı anlaşılmış; Partimize karşı arkasında neyin olduğu henüz belli olmayan bu provokasyon üzerine Genel Başkanımız Sn. Ümit ÖZDAĞ tarafından tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Parti Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.”

HATAY VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada ise, “Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan haberle ilgili Valiliğimizce yapılan incelemeler neticesinde; Emniyet birimlerimize böyle bir olayın yansımadığı ayrıca kolluk kuvvetlerimize konuyla ilgili Yelda Döne Çelik tarafından herhangi bir şikayetin olmadığı tespit edilmiştir” denildi.

KAYNAK: VERYANSIN TV

________________________________________________________________________________________________

BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞE DESTEK OLMAK İÇİN;

“Sizler için kimseye diyet borcu olmadan, hiç bir kurum, kuruluş yahut kişiden “Fonlanmadan”, “tam bağımsız” ve özgür şekilde bugüne kadar yaptığımız gazeteciliği daha güçlü biçimde sürdürebilmemiz için siz de destek olmak isterseniz; aşağıdaki linkten PDF formatında yayınlanan, Türkiye’nin tamamen dijital olarak yayın yapan tek özel ve dosya haber dergisi KRİPTEKS E-DERGİYE yıllık abone olabilir, DİJİTAL KİTAPLARIMIZDAN (e-kitap) satın alabilir, yahut Youtube kanalımıza abone olup KATIL butonundan kendi  belirlediğiniz miktardaki desteklerinizle bağımsız gazetecilik mücadelemize destek olabilirsiniz...”

DİJİTAL BOOK STORE SANAL KİTABEVİ:

https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=dijitalbookstore&sid=d2FqS25GbkNlRDh0dW5ucjBfLTFfIF8g

YOUTUBE KANALI LİNKİ:

https://www.youtube.com/channel/UCPGcaaw3vhHiBv9XL0hVG0w

KRİPTEKS E-DERGİ YILLIK ABONELİK LİNKİ:

https://shopier.com/1354512

HABER ALTERNATİF’İN ANDROİD CİHAZLAR İÇİN ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haberalternatif.dro

Etiketler: İHRAÇManşetÜMİT ÖZDAĞZAFER PARTİSİ
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KÖŞE YAZILARI

BİR TASFİYE OPERASYONU VE ERDOĞAN’IN YENİ “KASASI”

28 Şubat 2025
ÖZEL HABER

TARİKATA YAKIN OL,SEVGİ İLE ARSA TAHSİSİ YAPILSIN

10 Aralık 2020
GÜNDEM

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA “KONYALI” YAPILANMASI GÜÇLENİYOR

11 Mart 2021
ÖZEL HABER

CHP MALTEPE’DE KRİTİK PM ÖNCESİNDE “MAFYA İLE İSMİ ANILAN ADAY İSTEMİYORUZ” KRİZİ

26 Ocak 2024
KÖŞE YAZILARI

“SERİM” SERİM SERİLDİK, GERİM GERİM GERİLDİK

12 Şubat 2025
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Manlift Kiralama
  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.