Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

CHP’Lİ TORUN: “ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU”

16/06/2022 17:52
Kategori: SİYASET
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, bir dizi ziyaret için Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.

Torun ve beraberindeki Muğla milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, Burak Erbay, Süleyman Girgin, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, ilk önce Bodrum Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı. Torun ve beraberindeki heyet, daha sonra CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Basına açık olarak yapılan toplantıda Torun, partisi CHP’ye katılan 2 yeni üyeye rozetlerini taktı.

2023 seçimlerinin önemine değinen Torun, “Her sabah uyandığımızda yeni bir gündem ile Türkiye savruluyor ve her gün daha da kötüye gidiyoruz. Bunun tek bir çaresi var; bir an önce seçim yapmak. Bu ülkeye zarar veren ve 20 yıldır her alanda tahrip yapmış bu iktidar, sandıkta gönderilmeli. İçinde bulunduğumuz durumun tek çözümü; bu iktidarı değiştirmek. Bu iktidar, 20 yılda bizi tarımda yabancıya muhtaç etti. Bir tarım ülkesi olan Türkiye ithalatçı ülke konumuna geldi. En son ithal etmediğimiz bir şeker vardı, onu da ithal ettik. İhvancı dış politikadan dolayı sorun yaşamadığımız komşumuz yok. Okyanus ötesi ülkelerle bile kavgalıyız. Kendisi, ‘Faiz sebep, enflasyon sonuç’ dedi ve bir ekonomi teorimi ortaya attı. Bugün ekonomi artık öyle bir hale geldi ki; hiçbir müdahalenin faydası olmuyor. Her geçen gün döviz, faiz ve maliyet artıyor. Bu ülkede içtiğimiz sudan, yediğimiz ekmeğe kadar vergi veriyoruz. İlla bir gelir vergisi mükellefi olmaya gerek yok. Ödediğimiz vergiler nereye harcanıyor? Bize harcansa refahımızın artması lazım. Daha iyi koşullarda yaşamımız lazım. Refahımız artmadığına göre bu ülkede kim zenginleşiyor? 5’li çete, sarayın beslemeleri bu ülkede rantını yiyor. Londra’daki bir avuç faiz lobisi, bu ülkenin rantını yiyor. Vatandaşa gelince IBAN numarası gönderiyor” açıklamasını yaptı.

6’lı masanın aday arayışlarının sürdüğünü aktaran Torun, “Adayımızı 6’lı masanın iradesiyle günü gelince açıklarız. Tayyip Erdoğan istedi diye, talep etti diye tuzağına düşmeyiz. Zamanı ve yeri gelince adayımız açıklanır. Bizim adayımız belli. Hep birlikte mücadele verdiğimiz bir süreç var. 6’lı masayı oluşturan, adalet yürüyüşü yapan, bütün farklı siyasi partileri bir araya getiren, demokrasi için her türlü bedeli ödemiş bir genel başkanımız var, aday aramaya gerek yok. Bu ülkeyi güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme getirecek tek isim var; o da Kemal Kılıçdaroğlu. Elbette 6’lı masa bunun kararını verecek. Başkalarının bizi çekmek istediği yere girmeyelim” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Kemal KılıçdaroğluManşet
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖZEL HABER

ŞOFÖRÜNDEN 30 AĞUSTOS’TA ARACINA ASTIĞI BAYRAĞI KALDIRMASINI İSTEYEN TURİZM FİRMASI YANDAŞ ÇIKTI

1 Eylül 2024
ÖZEL HABER

CHP MALTEPE’DE KRİTİK PM ÖNCESİNDE “MAFYA İLE İSMİ ANILAN ADAY İSTEMİYORUZ” KRİZİ

26 Ocak 2024
ÖZEL HABER

ANKARA BAROSUNDA SKANDAL

9 Ocak 2023
SİYASET

CHP’DE ANTALYA KRİZİ BÜYÜYOR,MUHİTTİN BÖCEK AKP’YE GEÇECEK İDDİASI

11 Aralık 2020
GÜNDEM

Bir dönem Erdoğan’dan ödül alan Yüksel İnşaat’ın iflası istendi

4 Ocak 2023
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.