Tarık ÖZDEN/HABER MERKEZİ
Yandaş Turkuvaz Medya Grubu, oyuncu ve sunucu Berna Laçin’in içinde bulunduğu reklamlara yer vermeyeceklerini kamuoyuna açıkladı.
Yandaş Medya Grubu yaptığı açıklamada çeşitli toplumsal olayları örnekler göstererek “Türk toplumunun değer yargılarına saygı gösteren bir kurum olarak bundan sonra Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir kez daha açıklamakta fayda görüyoruz.” İfadelerine yer verdi.
HEDEF GÖSTERİLEN BERNA LAÇİN’DEN SUÇ DUYURUSU
Konu ile ilgili olarak Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Laçin, ”Bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamu oyuna bildiririm! Hakkımdaki suçlamaların tamamı yalandır! Başörtüsü yasağını desteklediğime dair uydurma iddia, kamuyu aldatmak ve iftira atmaktır! Not: Benimle ilgili tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma yoktur.” ifadelerini kullandı.
TİYATRO OYUNUNA SAMSUN’DA ENGEL OLUNMUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Berna Laçin’in “Hayal Satıcısı” isimli oyununun Samsun’da sahnelenmesinin iptalini Meclis gündemine taşımıştı. Berna Laçin’in kadına yönelik erkek şiddetini konu alan oyununun 9 Mart 2020’de Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sahnelenecek iken, ilgili belediyenin salonu vermekten vazgeçtiğine dikkat çekmişi.
DEPREM VERGİSİNİ SORAN BERNA LAÇİN’E SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI
Oyuncu Berna Laçin, Elazığ depremi sonrası Kızılay’ın SMS ile yardım çağrısında bulunmasını sosyal medya hesabından ”Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?” paylaşımıyla soruşturma başlatılmıştı.













