Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

SEDAT PEKER’DEN ÇARPICI “KASA” İDDİALARI

03/07/2021 16:06
Kategori: GÜNDEM
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

 width=

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından öğle saatlerinde yapmış olduğu paylaşımla bu akşam saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun en büyük gizli kasalarından birisini açıklayacağını duyurmuştu.

Peker merakla beklenen açıklamasını yine Twitter hesabından yaparak,Esenyurt Üniversitesi’nin sahibi olan Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt’un Soylu’nun en büyük “Gizli kasalarından” olduğunu iddia etti.

Peker iddialarında Yüksel-Orhan Özyurt kardeşlerin perde arkasındaki gizli ortağının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu iddia ederek, Özyurt kardeşlerin Soylu’nun “Gizli ortaklığının” sağladığı güçle Esenyurt merkez olmak üzere Bahçeşehir,Hadımköy ve Kıraç bölgesinde gökdelenlerden asfaltlama işlerine kadar hemen hemen tüm ihaleleri aldığı iddiasında bulundu.

“ESKİ BAŞKANA KADIN TUZAĞI KURULDU”

Sedat Peker’in Tweet’lerindeki bir diğer çarpıcı iddia ise Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu istifaya götüren süreç ile ilgiliydi.

Peker, Yüksel-Orhan Özyurt kardeşlerin sahibi olduğu Esenyurt Üniversitesi’nde okuyan kızların “Ayarlanarak” eski başkan Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurulduğu ve çekilen kasetlerin el altından servis edilerek Kadıoğlu’nun istifa etmesinin sağlandığını iddia etti.

Peker bu işin arkasındaki ismin de Süleyman Soylu olduğu iddiasında bulunurken, Esenyurt Belediyesi’nde istifa eden Necmi Kadıoğlu’nun bu “Tezgahı” kimin kurduğundan bugün dahi haberi olmadığını savundu.

“ÖZYURT A.Ş’NİN İÇİNİ BOŞALTTILAR”

Sedat Peker’in Esenyurt başta olmak üzere İstanbul2un pek çok rant bölgesinde çok büyük ihaleler aldığını ve bu ihalelerin arkasında da aslında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olduğunu savunduğu Orhan-Yüksel Özyurt kardeşlere ait ÖZYURT A.Ş ile ilgili iddiaları da oldu.

Peker ÖZYURT A.Ş’nin içinin boşaltıldığını ve hileli iflas ile kimsenin bu şirkete dokunamadığını ve şirketin alacaklılarına bu şekilde borçlarını ödemediğini iddia etti.

“AKP’Yİ ELE GEÇİRME OPERASYONU”

Peker, Soylu’nun Esenyurt’taki bu “Operasyonunun” AKP’yi ele geçirme operasyonunun ilk adımı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın isimlerin Soylu tarafından tasfiye edildiğini iddia etti.

________________________________________________________________________________________________

BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞE DESTEK OLMAK İÇİN;

“Sizler için kimseye diyet borcu olmadan, bağımsız ve özgür şekilde bugüne kadar yaptığımız gazeteciliği daha güçlü biçimde sürdürebilmemiz için siz de destek olmak isterseniz; aşağıdaki linkten PDF formatında yayınlanan, Türkiye’nin tamamen dijital olarak yayın yapan tek özel ve dosya haber dergisi KRİPTEKS E-DERGİYE yıllık abone olabilir, DİJİTAL KİTAPLARIMIZDAN (e-kitap) satın alabilir, yahut Youtube kanalımıza abone olup KATIL butonundan kendi  belirlediğiniz miktardaki desteklerinizle bağımsız gazetecilik mücadelemize destek olabilirsiniz...”

DİJİTAL BOOK STORE SANAL KİTABEVİ:

https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=dijitalbookstore&sid=d2FqS25GbkNlRDh0dW5ucjBfLTFfIF8g

YOUTUBE KANALI LİNKİ:

https://www.youtube.com/channel/UCPGcaaw3vhHiBv9XL0hVG0w

KRİPTEKS E-DERGİ YILLIK ABONELİK LİNKİ:

https://shopier.com/1354512

 

Etiketler: AKPESENYURTManşetNEMİ KADIOĞLUORHAN ÖZYURTÖZYURT A.ŞRECEP TYAYYİP ERDOĞANSEDAT PEKERSüleyman SoyluYÜKSEL ÖYURT
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

DOĞA KOLEJİ’NİN 1.6 MİLYAR TL2LİK BORCU HALKA KALDI!

16 Mayıs 2021
ÖZEL HABER

ŞOFÖRÜNDEN 30 AĞUSTOS’TA ARACINA ASTIĞI BAYRAĞI KALDIRMASINI İSTEYEN TURİZM FİRMASI YANDAŞ ÇIKTI

1 Eylül 2024
KÖŞE YAZILARI

AKP’NİN SESSİZ VE “DERİN KLİĞİNİN” BEYNİ: CİHANNÜMA DERNEĞİ

22 Aralık 2023
ÖZEL HABER

CHP MALTEPE’DE KRİTİK PM ÖNCESİNDE “MAFYA İLE İSMİ ANILAN ADAY İSTEMİYORUZ” KRİZİ

26 Ocak 2024
ÖZEL HABER

İŞTE İBB’NİN “BALLI” BÜROKRATLARI/YAZI DİZİSİ:BÖLÜM-1

5 Ocak 2025
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.