Haber Alternatif
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI
Sonuç Yok
View All Result
Haber Alternatif

YANDAŞ FİRMAYA 20 MİLYONLUK İHALE

17/02/2021 10:17
Kategori: GÜNDEM
A A
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta Paylaş

 width=

İller Bankası’nın “Artvin (Merkez) Kanalizasyon ve İçme Suyu İnşaatı” ihalesinde tam 40 şirket teklif verdi ancak 38 şirketin teklifi geçersiz sayıldı. İhale, 20 milyon 566 bin TL’ye eski AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun yeğenlerinin sahibi olduğu Ensar İnşaat’a verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı İller Bankası’nın (İLBANK) milyonlarca liralık ihalesi, eski AKP Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu’nun akrabalarına gitti. İhalede onlarca şirketin verdiği teklifin geçersiz sayılması dikkatleri çekti.

Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, İller Bankası 24 Eylül 2020 tarihinde “Artvin (Merkez) Kanalizasyon ve İçme suyu İnşaatı” adı altında bir ihale düzenledi. İhaleye tam 40 şirketin teklif verdiği ancak “Sadece iki şirketin verdiği teklifin geçerli sayıldığı” açıklandı. Ardından da 3 Aralık 2020 tarihinde merkezi Diyarbakır’da bulunan Ensar İnşaat ile 20 milyon 556 bin TL’lik sözleşme imzalandı. Ayrıca, ihale kapsamındaki işlerin 500 gün içerisinde tamamlanması istendi.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, tam 40 şirketin teklif verdiği ve 38’inin teklifinin geçersiz sayıldığı Ensar İnşaat’ın 24’üncü ve 26’ncı dönem AKP Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu’nun yeğenlerine ait olduğu ortaya çıktı.

GENEL MÜDÜRDEN AÇIKLAMA

Habere göre Ensar İnşaat’ın Genel Müdürü Mustafa Ensarioğlu, “Eski AKP Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu akrabamız. Galip Ensarioğlu amcam ve ben de yeğeniyim. Kendisinin şirketimizle bir ortaklığı yok. İhalede de sözleşme imzalamaya davet edildik gerisini bilmiyorum” dedi.

________________________________________________________________________________________________

BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞE DESTEK OLMAK İÇİN;

“Sizler için kimseye diyet borcu olmadan, bağımsız ve özgür şekilde bugüne kadar yaptığımız gazeteciliği daha güçlü biçimde sürdürebilmemiz için siz de destek olmak isterseniz; aşağıdaki linkten PDF formatında yayınlanan, Türkiye’nin tamamen dijital olarak yayın yapan tek özel ve dosya haber dergisi KRİPTEKS E-DERGİYE yıllık abone olabilir, DİJİTAL KİTAPLARIMIZDAN (e-kitap) satın alabilir, yahut Youtube kanalımıza abone olup KATIL butonundan kendi  belirlediğiniz miktardaki desteklerinizle bağımsız gazetecilik mücadelemize destek olabilirsiniz...”

DİJİTAL BOOK STORE SANAL KİTABEVİ:

https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=dijitalbookstore&sid=d2FqS25GbkNlRDh0dW5ucjBfLTFfIF8g

YOUTUBE KANALI LİNKİ:

https://www.youtube.com/channel/UCPGcaaw3vhHiBv9XL0hVG0w

 

Etiketler: AKPARTVİNGALİP ENSARİOĞLUİhaleİLLER BANKASIMANZARA
PaylaşTweetGönder

HaberAlternatif'in özel haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri mutlaka açın!

Bildirimleri Kapat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÖZEL HABER

ŞOFÖRÜNDEN 30 AĞUSTOS’TA ARACINA ASTIĞI BAYRAĞI KALDIRMASINI İSTEYEN TURİZM FİRMASI YANDAŞ ÇIKTI

1 Eylül 2024
ÖZEL HABER

CHP MALTEPE’DE KRİTİK PM ÖNCESİNDE “MAFYA İLE İSMİ ANILAN ADAY İSTEMİYORUZ” KRİZİ

26 Ocak 2024
ÖZEL HABER

ANKARA BAROSUNDA SKANDAL

9 Ocak 2023
ÖZEL HABER

ANKARA KULİSLERİNDE SON İDDİA: “SIRA ÇANKAYA BELEDİYESİ’NDE”

20 Ocak 2025
SİYASET

CHP’DE ANTALYA KRİZİ BÜYÜYOR,MUHİTTİN BÖCEK AKP’YE GEÇECEK İDDİASI

11 Aralık 2020
Oynatılan Video

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

CELAL EREN ÇELİK’TEN DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM

YARSAV KURUCUSU ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU’NDAN YSK’YA “YÜCE DİVAN” UYARISI

GÜNDEM

AKUT VAKFI BAŞKANI NASUH MAHRUKİ: “TSK SİSTEM DIŞI BIRAKILINCA ASKER KIŞLASINDAN ÇIKAMADI”

ÖZEL HABER

AREA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI MURAT KARAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SİYASET

SÜLEYMAN SOYLU’DAN İMAMOĞLU KARARI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

SİYASET
Haber Alternatif

Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Haber Alternatif sitesinde yayınlanan her özel haberin hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanılması halinde Haber Alternatif’in hukuki hakları mahfuzdur.

Kategoriler

  • DIŞ BASIN
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÖŞE YAZILARI
  • MEDYA
  • ÖZEL HABER
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM

Takip Edin

  • Gizlilik Politikası
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.

Sonuç Yok
View All Result
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • MEDYA
  • SPOR
  • DIŞ BASIN
  • ÖZEL HABER
  • KÖŞE YAZILARI

© 2022 Haber Alternatif - Yazılım: Albasoft Bilişim Teknolojileri.